Samenwerkende Psychologen Maas en Waal

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal is aangesloten bij ‘Samenwerkende Psychologen Maas en Waal’. Dat is een samenwerkingsverband dat bestaat uit vier psychologenpraktijken, die allen zijn gevestigd aan Zorgplein Maas en Waal in Beneden-Leeuwen. Met de vier praktijken samen kunnen alle psychologische hulpvragen in de regio worden bediend: er is plek voor mensen van alle leeftijden, in de basis GGZ en in de specialistische GGZ.
Zie: www.samenwerkendepsychologenmaasenwaal.nl

PsyConsult

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal heeft een samenwerking met Manon Zonder, vrijgevestigd psychiater in Culemborg. Zie voor meer informatie: http://www.psyconsultculemborg.nl

PsyZorg Rivierenland

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal is lid van PsyZorg Rivierenland. Dat is een vereniging van en voor psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten en psychiaters werkzaam in de generalistische basis GGZ en in de specialistische GGZ in de regio Rivierenland.
Zie: www.psyzorgrivierenland.nl

IkBenIkDoe (House of Boxing Beuningen; Kickboxing Druten)

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal werkt samen met IkBenIkDoe in Beuningen en Druten. IkBenIkDoe helpt kinderen, jongeren en volwassenen met problemen in hun ontwikkeling (bv. op het gebied van zelfvertrouwen of regulatieproblemen) door middel van bokstraining.
Voor meer informatie over IkBenIkDoe zie: http://www.ikbenikdoe.nl

Go Begeleiding

De behandelingen die worden gegeven bij Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal vinden over het algemeen plaats in de praktijk. Voor (intensieve) behandeling in de thuissituatie heeft de praktijk een samenwerking met Esther Go van Go Begeleiding. Esther biedt opvoedondersteuning en ouderbegeleiding en dat kan een mooie aanvulling zijn op de behandeling in de praktijk!

Zie voor meer informatie over Go Begeleiding: http://gobegeleiding.nl