De praktijk

De praktijk heeft een locatie in Beneden-Leeuwen en in Wijchen.

Aanmeldingen worden centraal verwerkt op de backoffice in Wijchen en daarna volgt een uitnodiging voor een intakegesprek door een van de behandelaren, op de locatie van je voorkeur. In het intakegesprek wordt uitgebreider ingegaan op je hulpvragen en ook is het gesprek bedoeld om te kijken of je een klik hebt met de behandelaar. Als de hulpvragen passend zijn bij onze praktijk en als er een klik is met de behandelaar, zal dezelfde behandelaar het vervolgtraject verder oppakken.

Aanmelden bij de praktijk kan bij voorkeur via de website en via de volgende links kun je meer informatie terugvinden over het proces van aanmelden, de intakeprocedure en het behandeltraject.

 

Hieronder vind je de toestemmingsverklaringen die wij gebruiken. Er zijn drie varianten (tot 16 jaar, van 16-18 jaar, vanaf 18 jaar) en je dient zelf de variant te selecteren die passend is bij de leeftijd van degene die is aangemeld. De verklaring dient ingevuld en ondertekend meegenomen te worden naar het intakegesprek.

In de verklaring wordt gevraagd of je akkoord bent met een aantal afspraken en die afspraken vind je terug in het document ‘Informatie en Samenwerkingsafspraken’ bij de downloads.

Hieronder vind je ook de kwaliteitsstatuten. Elke behandelaar met een BIG-registratie is verplicht te beschikken over een goedgekeurd statuut, waarin informatie over de betreffende behandelaar en de praktijk is opgenomen. Zie voor meer achtergrondinformatie de website over het kwaliteitsstatuut.

Toestemmingsverklaring psychologische zorg en informatie uitwisseling

  • Toestemmingsverklaring - tot 16 jaar
  • Toestemmingsverklaring - van 16-18 jaar
  • Toestemmingsverklaring - vanaf 18 jaar

Kwaliteitsstatuten

Locaties

Beneden-Leeuwen

De praktijk in Beneden-Leeuwen is gevestigd aan de van Heemstraweg 48 en aangesloten bij Zorgplein Maas en Waal. De praktijk zit op de eerste verdieping en is bereikbaar per trap en per lift.

Wijchen

De praktijk in Wijchen is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Wij helpen je graag!

Contact