Contact

De praktijk is niet altijd telefonisch bereikbaar. Als je geen contact kunt krijgen, kun je een bericht achterlaten op de voicemail, met een terugbelverzoek. Er wordt dan contact met je opgenomen. Je kunt ook een mailbericht sturen of het contactformulier hieronder invullen.

Ook voor het afzeggen en verzetten van afspraken kun je telefonisch contact opnemen (en eventueel de voicemail inspreken) of een mailbericht sturen.

Let op: geplande afspraken die niet kunnen doorgaan, kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Er wordt 1x coulance gegeven als een afspraak niet of te laat wordt afgezegd en als het daarna nog een keer voorkomt, worden kosten in rekening gebracht.

Als er sprake is van spoed, neem dan contact op met je huisarts of de huisartsenpost.

 

Wil je een aanmelding doen? Dat kan bij voorkeur via het aanmeldformulier op de website. Heb je eerst nog een vraag, dan kan je ook mailen of telefonisch contact op nemen.

LET OP | Houd er rekening mee dat er sprake is van een wachttijd.
Op de locatie in Beneden-Leeuwen kan over ongeveer 15-20 weken een intakegesprek worden ingepland en op onze locatie in Wijchen over ongeveer 15-20 weken. Na de intake wordt direct het vervolgtraject ingepland.

Let op: diagnostiek doen we bij kinderen vanaf 6 tot 18 jaar.

Het is niet mogelijk om op één van de locaties te starten en later over te gaan naar de andere locatie vanwege een kortere wachttijd.

Contactgegevens:

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal

van Heemstraweg 48 | 6658 KH Beneden-Leeuwen
Huurlingsedam 81a | 6603 LH Wijchen

Telefoonnumer: 085 – 053 03 20
Mail: info@praktijkmaasenwaal.nl

AGB-code praktijk: 94-060951
KvK: 61345563

 

 

Beneden-Leeuwen

De praktijk in Beneden-Leeuwen is aangesloten bij Zorgplein Maas en Waal en zit op de eerste verdieping.
De praktijk is bereikbaar per trap en per lift.

Wijchen

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a en is open van maandag t/m vrijdag, van 9.00-17.00u.