Contact

De praktijk is niet altijd telefonisch bereikbaar. Als je geen contact kunt krijgen, kun je een bericht achterlaten op de voicemail, met een terugbelverzoek. Er wordt dan contact met je opgenomen. Je kunt ook een mailbericht sturen of het contactformulier hieronder invullen.

Ook voor het afzeggen en verzetten van afspraken kun je telefonisch contact opnemen (en eventueel de voicemail inspreken) of een mailbericht sturen. Let op: geplande afspraken die niet kunnen doorgaan, kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Er wordt 1x coulance gegeven als een afspraak niet of te laat wordt afgezegd en als het daarna nog een keer voorkomt, worden kosten in rekening gebracht. Bij een te laat afgezegde afspraak als gevolg van Corona-gerelateerde klachten worden geen kosten in rekening gebracht.

Wil je een aanmelding doen? Dat kan bij voorkeur via het aanmeldformulier op de website, of door te mailen of telefonisch contact op te nemen.

LET OP | Houd er rekening mee dat er sprake is van een wachttijd.
Op de locatie in Beneden-Leeuwen kan over ongeveer 12-16 weken een intakegesprek worden ingepland. Daarna wordt direct het vervolgtraject ingepland.
Op de locatie in Wijchen kan over ongeveer 12-16 weken een intakegesprek worden ingepland. Daarna wordt direct het vervolgtraject ingepland.

Een intake voor een diagnostiek-traject kan langer duren.

Contactgegevens:

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal
van Heemstraweg 48 | 6658 KH Beneden-Leeuwen
Huurlingsedam 81a | 6603 LH Wijchen

Telefoonnumer: 085 – 053 03 20
Mail: info@praktijkmaasenwaal.nl

AGB-code praktijk: 94-060951
KvK: 61345563

Beneden-Leeuwen

De praktijk in Beneden-Leeuwen is aangesloten bij Zorgplein Maas en Waal en zit op de eerste verdieping.
De praktijk is bereikbaar per trap en per lift.

Wijchen

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a en is open van maandag t/m vrijdag, van 9.00-17.00u.