Beneden-Leeuwen

De praktijk in Beneden-Leeuwen is gevestigd aan de van Heemstraweg 48 en is aangesloten bij Zorgplein Maas en Waal. De praktijk zit op de eerste verdieping en is bereikbaar per trap en per lift.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00u.

Op dit moment is er een vacature voor een GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist of een ervaren Basispsycholoog / Orthopedagoog op de locatie in Beneden-Leeuwen. Zie hieronder voor meer informatie.

Spreekt de vacature je aan en wil je komen werken in onze fijne, kleinschalige praktijk? Laat van je horen!

Vacature GZ-psycholoog KJ / Orthopedagoog Generalist of ervaren Basispsycholoog / Orthopedagoog

Achtergrond van de praktijk(houder)
Mijn naam is Floor Berens en in 2006 ben ik afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heb ik aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd, zoals de GZ-opleiding, de opleiding tot cognitief gedragstherapeut en de basiscursus EMDR. Ik heb daarnaast werkervaring opgedaan in verschillende instellingen / praktijken en in september 2014 ben ik gestart met Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal in Beneden-Leeuwen.

Hoewel ik er eerder nooit over nadacht om te starten met een eigen praktijk, greep ik de kans met beide handen aan toen deze op mijn pad kwam. Dat was in juli 2014 en ik had inmiddels een duidelijk idee over hoe ik zorg zou willen bieden: met oprechte aandacht voor cliënten, vanuit een persoonlijke benadering, in een prettige (werk)omgeving. De eigen praktijk gaf me de vrijheid om dat op mijn eigen manier te doen en nog elke dag ben ik blij dat ik de uitdaging ben aangegaan. De vrijheid en de flexibiliteit bevallen me erg goed en de locatie is fijn. Er zijn inmiddels veel mooie samenwerkingen ontstaan en de praktijk heeft een groot netwerk. Bovendien is er sinds februari 2018 een tweede praktijklocatie bij, aan de Huurlingsedam in Wijchen.

Informatie over de praktijk
Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal is een psychologenpraktijk voor kinderen, jeugdigen, jongeren, hun ouders en gezinnen; in de Generalistische Basis GGZ. De praktijk heeft een locatie in Beneden-Leeuwen en zit daar samen met twee andere psychologenpraktijken in het Zorgplein Maas en Waal. Elke psychologenpraktijk heeft zijn eigen doelgroep (GBGGZ KJ / GBGGZ VO / SGGZ KJ) en in het Zorgplein zijn ook andere disciplines gevestigd. Onderling wordt samengewerkt en met de psychologenpraktijken is een intensiever samenwerkingsverband. Zie voor meer informatie over de psychologenpraktijken: www.samenwerkendepsychologenmaasenwaal.nl

De praktijk heeft sinds februari 2018 ook een locatie in Wijchen, aan de Huurlingsedam. Daar zijn vier behandelkamers en een ruime wachtkamer en er zijn mogelijkheden om groepsbehandeling aan te bieden. Op de locatie in Wijchen is ook de backoffice gevestigd.

Bij Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal werken nu 9 behandelaren en elke behandelaar geeft zelf vorm aan zijn / haar behandelingen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en voor overleg (flexibiliteit). Belangrijke pijlers van de praktijk zijn:

  • laagdrempeligheid (o.a. een persoonlijke benadering, toegankelijk zijn);
  • kwaliteit (o.a. wetenschappelijk bewezen behandelingen, aandacht voor recente ontwikkelingen);
  • zorg op maat (afgestemd op de hulpvrager).

Zie voor meer informatie over de praktijk en de behandelaren: www.praktijkmaasenwaal.nl

De vacature
De praktijk blijft groeien en het aantal aanmeldingen blijft toenemen. Om die reden is er ruimte voor een GZ-psycholoog KJ / Orthopedagoog Generalist of een ervaren Basispsycholoog / Orthopedagoog. Het aantal uren is in overleg (minimaal 2 dagen), op de locatie in Beneden-Leeuwen.

Het betreft een functie als ZZP-er, waarbij je focus ligt op de behandeling van kinderen, jeugdigen, jongeren, ouders en gezinnen. Het is daarnaast ook mogelijk om psychologisch onderzoek af te nemen; de praktijk beschikt over testmateriaal, zoals de WISC-V en de ANT.

Je werkt zelfstandig en dient maandelijks een factuur in bij de backoffice van de praktijk. De praktijkhouder regelt samen met de backoffice verder alle zaken rondom de praktijk.

De ideale kandidaat:

  • heeft een passie voor behandelen in de GGZ;
  • vindt het leuk om samen te werken met andere disciplines;
  • is ondernemend ingesteld;
  • werkt graag zelfstandig;
  • is flexibel;
  • deelt graag kennis en staat open voor intervisie;
  • vindt het leuk om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen / producten binnen de praktijk.

Ervaring in de GBGGZ, met het verrichten van diagnostiek en met EMDR is een pré.

Contactinformatie
Interesse? Mail je motivatie, inclusief CV naar de praktijkhouder (Floor Berens): info@praktijkmaasenwaal.nl
Geef ook aan per wanneer en voor hoeveel dagen je beschikbaar wilt zijn.

Je ontvangt altijd een reactie en wanneer je motivatie en CV aansluiten bij de praktijk kan op korte termijn een kennismakingsgesprek worden ingepland.

Als je eerst nog vragen hebt, kun je uiteraard ook contact opnemen, op telefoonnummer: 085 – 053 03 20, of per mail: info@praktijkmaasenwaal.nl

 

 

Locaties

Beneden-Leeuwen

De praktijk in Beneden-Leeuwen is aangesloten bij Zorgplein Maas en Waal en zit op de eerste verdieping. De praktijk is bereikbaar per trap en per lift. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00u

Wijchen

De praktijk in Wijchen is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00u.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Wij helpen je graag!

Neem contact op