Wijchen

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Route / bereikbaarheid

Wegens een aangepaste verkeerssituatie is onze praktijk met de auto NIET meer bereikbaar via de Oosterweg. Alternatieve routes zijn als volgt:

Ga de wijk in vanaf de Graafseweg; Sla rechtsaf de Wagenmaker in en neem de afslag naar de Kooiker. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant.

Ga de wijk in via de rotonde aan de Meerdreef; Ga vervolgens linksaf de Houtzager op; Ga rechts de Huurlingsedam op (= 2de afslag). Je rijdt dan recht op de praktijk af.

Deze route geldt als jullie met de auto naar de praktijk komen. Met de fiets is het wel mogelijk om via het kruispunt bij de praktijk te komen.

Met de fiets of lopend is de praktijk ook bereikbaar vanuit de wijk rondom de Brink.

Parkeren

Voor de praktijk is een ruime parkeerplaats voor meerdere auto’s (op grijs grind). Daar is ook parkeerplek voor fietsen en scooters. Als je bij de ingang staat, dan kun je aanbellen en dan word je binnengelaten.

Locaties

Beneden-Leeuwen

De praktijk in Beneden-Leeuwen is aangesloten bij Zorgplein Maas en Waal en zit op de eerste verdieping. De praktijk is bereikbaar per trap en per lift. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00u

Wijchen

De praktijk in Wijchen is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00u.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Wij helpen je graag!

Neem contact op