Wijchen

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Route / bereikbaarheid

De praktijk is met de auto bereikbaar vanaf de Oosterweg en vanaf de Graafseweg.

Vanaf de Oosterweg rijd je direct de Huurlingsedam op. Deze weg moet je volgen en in de tweede bocht rijd je rechtdoor de parkeerplaats op van de praktijk.

Vanaf de rotonde van de Graafseweg rijd je rechtdoor en dan rechts en meteen weer links de Huurlingsedam op. Je kunt de praktijk dan net niet bereiken, i.v.m. een paaltje op de weg, maar via de Weefster, de Wagenmaker en de Kooiker rijd je weer de Huurlingsedam op en dan zie je de praktijk aan je linkerkant.

Met de fiets of lopend is de praktijk ook bereikbaar vanuit de wijk rondom de Brink.

LET OP:

Voorheen had de praktijk huisnummer 15a, maar i.v.m. nieuwbouw is per februari 2020 het huisnummer omgezet naar 81a. Als je de navigatie gebruikt via Google, kun je het beste nog nummer 15a invoeren. De navigatie via Apple kent het adres al wel en als je een app van Apple gebruikt, kun je dus het beste Huurlingsedam 81a invoeren.

Parkeren

Voor de praktijk is een ruime parkeerplaats voor meerdere auto’s (op grijs grind). Daar is ook parkeerplek voor fietsen en scooters. Als je bij de ingang staat, dan kun je aanbellen en dan word je binnengelaten.

Locaties

Beneden-Leeuwen

De praktijk in Beneden-Leeuwen is aangesloten bij Zorgplein Maas en Waal en zit op de eerste verdieping. De praktijk is bereikbaar per trap en per lift. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00u

Wijchen

De praktijk in Wijchen is gevestigd aan de Huurlingsedam 81a. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00u.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Wij helpen je graag!

Neem contact op