Wendy van Hulten

Orthopedagoog

Hoi, Ik ben Wendy van Hulten. Ik ben orthopedagoog en per november ’23 verbonden aan Praktijk Maas en Waal.

Ik ben in 2009 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarvoor heb ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd in Maastricht. Ik heb na mijn studies jaren gewerkt binnen een grote zorginstelling met kinderen en jongeren die op leefgroepen woonden. Inmiddels werk ik al enkele jaren in de basis en specialistische GGZ met kinderen, jongeren en jong-volwassenen.

In mijn werk als behandelaar vind ik laagdrempelig contact en de samenwerkingsrelatie met kind, jongere en ouders een belangrijke basis. Je veilig, gezien, gehoord en op je gemak voelen zie ik als een belangrijke voorwaarde. Ik vind het altijd bewonderenswaardig als je aan de slag gaat met zaken waar je last van hebt of tegenaan loopt. Samen zoeken we uit hoe we kunnen snappen waar je klachten vandaan komen. Ik vind het belangrijk om dichtbij iemands eigen waarden te blijven. Ik help je graag samen te onderzoeken waar jouw waarden liggen en hoe we
ervoor kunnen zorgen dat die richtinggevend zijn in je leven. Ik maak in mijn behandelingen onder andere gebruik van CGT, ACT en EMDR, binnen een systeemgerichte benadering.

Naast het werken voor praktijk Maas en Waal ben ik ook werkzaam voor een psychologenpraktijk in Nijmegen. Ik ben moeder van een dochter en zoon in de basisschoolleeftijd. Samen
met mijn vriend geniet ik ontzettend van leuke en gewone alledaagse dingen doen met ons gezin. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten en piano te spelen.

Aanwezigheid praktijk:
Ik ben op de maandag en op woensdag (tot 13.00 uur) aanwezig op de locatie in Wijchen.

Ik ben lid van de VGCt en geregistreerd bij het SKJ (registratienummer: 120005638)
Persoonlijke AGB-code: 94107942