Judith Kok

GZ-psycholoog en EMDR-therapeut

Ik ben Judith Kok en als GZ-psycholoog en EMDR-therapeut verbonden aan Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal.

In 2006 ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs aan de HAN in Nijmegen. Vervolgens heb ik de opleiding tot orthopedagoog gedaan die ik in 2009 heb afgerond. Na een aantal jaar werkervaring opgedaan te hebben, heb ik de GZ-opleiding gevolgd en deze in 2016 afgerond.

Ik heb de afgelopen jaren veel gewerkt met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik heb veel ervaring opgedaan in behandelingen en psychodiagnostisch onderzoek op het gebied van leerstoornissen. Daarnaast heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het geven van individuele behandelingen voor kinderen en jongeren, het bieden van ouderbegeleiding en psychodiagnostiek in de generalistische basis GGZ.

Elk kind en elk gezin is uniek. Het bieden van hulp op maat is voor mij dan ook van groot belang in mijn behandelingen. Ik geloof dat het bewust luisteren naar een kind ook een belangrijk aspect is om goede hulp te kunnen bieden. Mijn doel is om het kind of de jongere weer zo goed mogelijk in zijn eigen kracht te laten staan om de problemen te overwinnen of om er zo goed mogelijk mee om te kunnen gaan.

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied volg ik cursussen, opleidingen en intervisie.

Aanwezigheid:
Op maandagen en donderdagen ben ik werkzaam in Wijchen.
Ik neem geen nieuwe aanmeldingen meer aan.

Registraties/ lidmaatschap:
BIG-registratienummer: 39921913925
Persoonlijke AGB-code: 94009043
NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)