Jolein van den Bogaart

Basispsycholoog en ACT4kids-therapeut

Mijn naam is Jolein van den Bogaart en sinds februari 2021 ben ik als basispsycholoog verbonden aan Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal.

Ik ben in 2016 begonnen met de bachelor Psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en deze heb ik succesvol afgerond. In 2019 ben ik gestart met de masterspecialisatie Gezondheidszorgpsychologie gericht op Kind en Jeugd, waarvoor ik in deze praktijk mijn afstudeerstage gelopen heb. In januari 2021 heb ik de master succesvol afgerond en sindsdien ben ik hier nu werkzaam als basispsycholoog.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het werkveld door zowel individuele als groepsbegeleiding te geven in een instantie voor begeleid wonen. Daarna ben ik werkzaam geweest bij een psychologiepraktijk waar ik kennis heb mogen maken met de positieve en oplossingsgerichte psychologie. Naast het meekijken van gesprekken, ben ik daar vooral achter de schermen ingezet waardoor ik inzicht heb gekregen in alle zaken rondom het cliëntcontact.

Wat ik erg belangrijk vind, is dat je je op je gemak voelt en we sámen gaan werken aan de dingen die je lastig vindt. We stellen concrete, persoonlijke doelen op, waar je vervolgens stap voor stap mee aan de slag gaat. Als je iets wilt leren of veranderen, dan zal je je best moeten doen en door moeten zetten! Ik zal je hierin ondersteunen en handvatten geven.

Het is hierin belangrijk om te weten waar je krachten liggen en manieren te vinden om deze in te zetten bij het verbeteren van zwakkere punten. Naast dat we samen aan de slag gaan, wordt ook het gezin betrokken bij de behandeling.

Door te denken in mogelijkheden en persoonlijk, praktisch en doelgericht te werken, zorgen we ervoor dat je je weer beter voelt en vertrouwen hebt in jezelf om zelfstandig verder te kunnen.

Om mijn kennis op peil te houden en verder uit te breiden, volg ik de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en cursussen. In 2021/2022 heb ik de cursus ACT 4 Kids gevolgd.

Naast dat ik graag anderen help bij de dingen waar zij tegenaan lopen tijdens het opgroeien en ontwikkelen van zichzelf, vind ik het leuk om mezelf uit te dagen. Ik doe vier keer per week fanatiek aan powerliften en daarnaast breng ik graag tijd door in de natuur met mijn vriend en hond.

 

Aanwezigheid:
Op woensdagen, donderdagen en vrijdagen ben ik aanwezig in Beneden-Leeuwen.

 

Registraties / lidmaatschappen
Persoonlijke AGB-code: 94108587
SKJ registratie-nummer: 130006010