Eva Wolfs

GZ-psycholoog en Psychotherapeut

Ik ben Eva Wolfs, GZ-psycholoog en Psychotherapeut en sinds mei 2022 verbonden aan Praktijk Maas en Waal, waar we je graag welkom heten. Ik vind het altijd weer dapper dat de stap wordt gezet om hulp te zoeken en ik hoop je daarbij te kunnen ondersteunen.

Ik heb met name werkervaring opgedaan in de kinderpsychiatrie, waar ik heb geleerd te kijken naar allerlei stoornissen en behandelingen die daarvoor effectief zijn toe te passen. Echter, ik ben van mening dat het minstens zo belangrijk is om samen te gaan begrijpen waarom de dingen gaan zoals ze gaan en wat je zelf (en ook van je omgeving) nodig hebt om daar iets in te veranderen. De basis daarvoor is dat je je veilig en prettig voelt om daar samen naar te kijken. Ik vind het belangrijk om ouders en eventuele andere belangrijke mensen hierin mee te nemen zodat zij dit proces kunnen ondersteunen. Opvoeden is in sommige perioden een hele klus. Naast de gebruikelijke gespreksvormen maak ik, als dat passend is, ook graag gebruik van spel en beweging in de behandeling. Daarnaast ben ik ook EMDR-therapeut.

Zelf ben ik moeder van een zoon en dochtertje, waar ik erg van geniet maar ik ken ook de uitdagingen in het ouderschap. Mijn vrije tijd vul ik in met sportklimmen, yoga en hardlopen. Daarnaast speel ik graag piano en gitaar.

Opleidingen, registraties en lidmaatschappen:
2008: Pedagogische Wetenschappen
2014: GZ-Psycholoog
2019: Psychotherapeut

Ik ben lid van de beroepsvereniging van BIG-geregistreerde psychotherapeuten (NVP) en de Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP).

Aanwezigheid praktijk:

Ik ben op maandag, woensdag en donderdag aanwezig op de locatie in Wijchen.

Persoonlijke AGB-code: 94017588
BIG: GZ-psycholoog: 09918120525 / Psychotherapeut: 2991810516