Chris Lindner-Elbers

GZ-psycholoog en EMDR-therapeut

Hoi! Leuk dat je dit leest! Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Chris en ik ben opgegroeid in Nijmegen. Inmiddels woon ik samen met mijn man en twee zoontjes in Malden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Ik heb van jongs af aan veel gehockeyd. Nu speel ik graag een potje tennis. Verder vind ik het leuk om in het bos te wandelen, om met vrienden af te spreken en kan ik genieten van Italiaans eten en de zon. Anderen omschrijven mij als een grappige en zorgzame doener die positief, eerlijk en nuchter is.

Wat dapper dat je overweegt/de stap hebt gezet om hulp te zoeken! Er is een Afrikaans gezegde dat luidt: “alleen ga je sneller, samen kom je verder”. En precies dat “samen” is wat ik belangrijk vind in het contact met jou. Samen op zoek naar wat er aan de hand is, waar dat eventueel vandaan komt maar vooral ook samen op zoek naar hoe jij een gelukkig leven kan leiden/je fijn kan voelen. Zodat je de dingen die jij leuk en belangrijk vindt kan doen en daar van kan genieten. Samen kan ook betekenen, samen met de mensen om je heen. Samen kijken naar wie jou gelukkig maken, wie jou kunnen steunen en hoe ze dat het beste kunnen doen.

Tijdens de gesprekken vind ik het belangrijk dat je je gehoord, gezien en gesteund voelt. Sommige jongeren vinden het fijn om veel te praten tijdens de behandeling maar anderen vinden het fijner om te schrijven, tekenen, bewegen en/of te ervaren. Samen zullen we op zoek gaan naar welke vorm voor jou prettig is. Regelmatig ga ik met iemand naar buiten om bijvoorbeeld te wandelen. We zullen stilstaan bij wat je allemaal al kan en wat je leuk vindt. Ook kunnen we oefeningen doen waarbij je bijvoorbeeld ervaart hoe je omgaat met frustratie/verdriet/angst en hoe je daar eventueel anders mee om kan gaan.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of kennis wil komen maken.

Opleidingen, registraties en lidmaatschappen:
2011: Psychomotorische therapie
2014: Pedagogische Wetenschappen (MSc.)
2017: GZ-psycholoog
2018: Basiscursus EMDR

Omdat ik het leuk en belangrijk vind om te blijven leren volg actief de ontwikkelingen in de zorg, cursussen, congressen en intervisie-bijeenkomsten.

Persoonlijke AGB-code: 94-1035852017
BIG registratie 39923407225
Nederlands Instituut van Psychologen (NIP): Kinder- en jeugdpsycholoog NIP
Klachtenregeling: P3NL www.p3nl.nl/klachtenregeling/cliënten

Aanwezigheid:
Eind 2022 zal Chris stoppen bij onze praktijk. Tot die tijd is ze alleen nog aanwezig op de dinsdag in Wijchen. Ze neemt geen nieuwe cliënten meer aan.