Aukje Michiels

Basispsycholoog en ACT4kids-therapeut

Mijn naam is Aukje Michiels, psycholoog bij praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal.

In april 2021 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na mijn studie ben ik blijven werken waar ik ervaring heb opgedaan gedurende mijn master Gezondheidszorgpsychologie, in de specialistische GGZ Kind en Jeugd (0-23 jaar). Ik heb hier ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s). Mijn focus heeft daarbij gelegen op kinderen met ontwikkelingsproblematiek, angst en emotionele stoornissen. Ik heb mij zowel in behandeling als diagnostiek ontwikkeld. Daarnaast ben ik in aanraking gekomen met kinderen met ontwikkelingsproblematiek, hechtingsproblematiek en gedragsproblemen gedurende mijn werk als begeleider én in het speciaal onderwijs.

Als psycholoog richt ik mij vooral op de kwaliteiten en vaardigheden in het kind, jongere en ouder(s)/verzorger(s). Ik ben ervan overtuigd wanneer de kwaliteiten worden vergroot dat het zelfvertrouwen groeit. Samen zoeken naar de kracht van diegene en dit inzetten gedurende behandeling is hierbij van groot belang. Dit allen doen we vooral samen, waarbij jij de stappen gaat zetten en voortgang boekt. Ik ben daarnaast van mening dat je samen sterker staat dan alleen, waardoor de omgeving van het kind/ jongere vaak wordt meegenomen in de behandeling.

Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en volg om die reden verschillende cursussen binnen mijn vakgebied. Naast mijn passie in het werk, vind ik het erg leuk om in beweging te blijven. Wielrennen, hockey of wandelen past dan ook bij mij! En in de avond? Dan kom ik tot rust als ik een uitgebreide maaltijd sta te koken en deze kan opdienen bij vrienden.

Aanwezigheid praktijk:

Ik ben op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de locatie in Wijchen.

Registraties/ lidmaatschappen:

Persoonlijke AGB-code: 94-067043
SKJ registratie-nummer: 130006314